Hyra båt i Älvdalen

Nedan ser ni vart ni kan hyra båt i Älvdalen, det är vanliga roddbåtar med åror. Att hyra båt i Älvdalen kan verkligen göra skillnad på fångsten.

Märråtjärn

Hyra båt i Märråtjärn. Märråtjärn är en tjärn i Älvdalens kommun i Dalarna och ingår i Dalälvens huvudavrinningsområde. Märråtjärn är det lätt att fiska från land  Det är lätt att sätta i båten  man kan backa nästan ända ner till vattnet .

Fisket fungerar bra med spinnare, skeddrag och jigg wobbler samt fluga. Det finns stor Öring och Röding i Märråtjärn. Så om du har tur får du en stor fisk med hem.  Här finns en slogbod man kan grilla i. Men medtag egen ved för säkerhetsskull..

Storsjön

Hyra båt i StorsjönStorsjön är en sjö i Älvdalen i Dalarna och ingår i Dalälvens huvudavrinningsområde.
I Storsjön finns det ÖringRöding, Abborre och gädda, Storsjön är det lätt att fiska från land Här får man fiska med båt Det är inte helt enkelt att sätta i båten i Storsjön, men har man en lätt båt går det att hitta ställen att bära i den på. Här är det förbjudet att ha bensinmotor på båten.

Fisket fungerar bra med spinnare, skeddrag och jigg wobbler och fluga. Det finns stor Öring och Röding i Storsjön Så om du har tur får du en stor fisk med hem. Här finns en slogbod man kan grilla i.

Lövtjärn

Hyra bår i LövtjärnLövtjärn är en tjärn i Älvdalen i Dalarna och ingår i Dalälvens huvudavrinningsområde. Lövtjärn har en area på 0,156 kvadratkilometer och ligger 424 meter över havet. Lövtjärn avvattnas av vattendraget Vasslen..

I Lövtjärn finns det Öring, Abborre, Gädda, det sägs även finnas röding men har inte hört någon som fångat röding i Lövtjärn. Här finns en slogbod att grilla i och ofta finns ved där, men ta med egen ved för säkerhets skull om ni ska elda och grilla. Man kommer åt att fiska ganska bra ifrån land i Lövtjärn dock svårt att flugfiska ifrån land, men spinnfiske fungerar bra på många ställen runt tjärnen.

Fisket fungerar bra med spinnare, skeddrag och jigg. Det finns stor öring på över kilot i tjärnen så om du har tur får du en stor fisk med hem. Det finns ingen ramp att sätta i båt  men har man en lätt båt är det inte långt att bära den. Man får inte ha bensindriven motor Lövtjärn.

Rämmasjön

Hyra båt i Rämmasjön. Rämmasjön är en sjö i Älvdalen Dalarna och ingår i Dalälvens huvudavrinningsområde.

I Rämmasjön finns det GäddaAbborreÖring och Röding, Rämmasjön är det lätt att fiska från land Det finns ramp att sätta i båten man kan backa ända ner till vattnet rampen ligger vi badplatsen i Rämma samt finns det en ramp vid kraftledningen i andra änden på Rämmasjön.

Fisket fungerar bra med spinnareskeddrag och jigg wobbler. och fluga Det finns stor Öring och Röding samt stor abborre i Rämmasjön. Så om du har tur får du en stor fisk med hem. Man får ha bensindriven motor Rämmasjön.Här har vi en stor roddbåt som kan hyras för en kväll eller dygn

Bilder och info om fisket i Älvdalen

Karta på Rämmasjön

Klicka på länken för info om fiskebestämmelser för tex vilka tider på året man får fiska och vilka som säljer fiskekort

.